Need Support untuk Dongeng Geologi: AAPG Geosciences in the Media Award

31

Herman Darman, Presiden AAPG untuk Asia Pacific, di Belanda, menominasikan weblog ini untuk mendapatkan penghargaan dari AAPG (American Association of Petroleum Geologist).

Geosciences in the Media Award

Bagi pembaca yang ingin memberikan support serta restunya dimohon mengisi formulir yang langsung bisa di VOTE ME – KLIK disini : http://www.aapg.org/business/honors_awards/nominations/media.cfm

About membership in AAPG

Silahkan mengisi formulir support nominasi anda tentang Blog ini. Tidak harus AAPG member untuk menomisikan weblog ini.

🙁 “Ingin kontribusi langsung dengan Weblog ini VOTE ME – KLIK …. Hayoo ngisi form nominasi diatas itu doonk !!! Masak Indonesia kagak bisa sih !”

Sebagai informasi Rovicky Dwi Putrohari , AAPG Active member no 616366.

DEADLINE:
June 20

Salam

Herman Darman
AAPG Asia Pacific Region President

    • Shell International Exploration and Production B.V., The Netherlands

? e-mail: [email protected]
È Mobile: +31(0) 61097 2827
( Office: +31(0) 70447 5340
+ Postal: SIEP B.V, Kessler Park 1, S-2100, 2288 GS Rijswijk, The Netherlands
8 Internet: http://asiapacific.aapg.org/

ROVICKY DWI PUTROHARI

Rovicky brought a lot of Indonesian/ Southeastasian geology / petroleum geology related cases “down to earth” in his blog http://rovicky.wordpress.com/

The blog is prepared in Indonesian/Malay language which is used in Indonesia, Malaysia, Brunei and Singapore. The blog explained about the earthquake, tsunami, the mud volcano disaster in day-to-day language. He also put tips on what to do incase of earthquake and to avoid land slides.

The blog has been read by many people arround the world. The following website indicate the number of readers, and also locations of the blog visitors.

http://clustrmaps.com/counter/maps.php?url=http://rovicky.wordpress.com

This website/blog is a source of information for people who speaks Indonesian/Malay, located in Indonesia, Malaysia, Brunei and Singapore. The pictures are very universal and accepted by people who lived in Europe and USA.

Rovicky received local acknowledgement for his website. It trigger the government to work more to inform people about potential natural hazards. The government authorities has also ask peremission to use his blog as a information source for public/government website.

31 COMMENTS

  1. aku setuju sekali, dari ilmu pakdhe, saya bisa tahu banyak tentang lumpur lapindo, minyak bumi, gas, gunung berapi dan lain2, wis pokoke, aku ndukung pool 1000%, yo wis pakde, selamat deh, semoga menang

  2. mestinya pak dhe njelasin secara narasi tentang isi dari pertanyaan yang di nominasikan.
    semoga menang,aku udah vote pak dhe.

  3. Masukin nama orangnya , ya kan pakdhe ?
    Menurut saya malah malah blognya pakdhe di hotmudflow.wordpress.com itu yang memiliki aspek internasional karena dipakai oleh orang-orang lain sebagai acuan.

  4. carane gimana pakdhe.. bingung nih
    ada yg bahasa jawa ato indonesia gak?

    Ya wis cut and paste seperti kata AngkOm yang diatas itu :), pakai bahasa jawa ya ngg apa-apa yang penting data pengisinya lengkap … Nama, Nomer telepon, email dll

  5. Pak Dhe, saya udh Vote… dengan copy paste hehehe… tapi koq ga ada live counter nya sperti voting di detik.com ya pak dhe hehe

    sukses buat pak dhe

Leave a Reply